Podcast nr 32 ”Identitetskris”

avsnitt32

Efter en veckas uppehåll till förmån för PLEJ-festivalen är vi nu tillbaka! Och det är vi, bara vi! Två unga kvinnor i olika delar av världen, en med en ny familj och en singel på resande fot, och tro det eller ej – båda identitetskrisar…

Men det är bra kriser. Sådana kriser som man vet kommer ge en klarhet när dom är över. Som man går igenom med skräckblandad förtjusning.

Vem har man varit, vem är man och vem vill man vara? Ut med det gamla och in med det nya? Eller finns det plats för både och?

Insikterna haglar över oss, kanske speciellt över den av oss som befinner sig i ett annat land. Den andra av oss skulle gärna stanna kvar i föräldraledig-bubblan ett bra tag till.

Ni hittar vår podcast på iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt. Gå också in och gilla vår Facebooksida – här!

Klicka på bilden för att lyssna direkt!

Trevlig helg!

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Podcast nr 32 ”Identitetskris”

  1. Anna Johansson skriver:

    Väldigt mycket igenkänning! Flygrädslan som bara fucking eskalerat i det sista, ensamheten i ett nytt land (fast jag har ju min loverboy här och är inte så långt bort), att känna sig beroende av ett få antall nya vänner (som en igel). Ni är bra! 🙂 /Hälsningar från en gammal vän 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s