Podcast nr 41 ”Sommarprat från ett heligt land”

2014-03-19 16.50.40-1 kopia 2

Det råder halvtid i Kerens Israel-vistelse och det är dags för ett litet sommarprat från det heliga landet. I veckans podd delar Keren med sig av sina tankar kring varför hon valt att ta sitt pick och pack och lämna tryggheten i Sverige för osäkerheten i Israel.

Hur är det egentligen att ha föräldrar från olika länder och ständigt känna sig rotlös? Vart hör man hemma liksom? Och det här med att längta bort – är gräset verkligen så mycket grönare på andra sidan?

Självklart snackas det killar. (Vad trodde ni?!) Är israeliska killar verkligen mer initiativtagande än svenska och kan man hitta mannen i sitt liv på sushistället tvärs över gatan?

Veckans podd bjuder också på rykande färsk musik – hela 2 låtar! Kerens syster Shelly Ravid, som pluggar musik på Tech Music School i London, låter oss få en förstahandsglimt av hennes två låtar; ”Limitless” (tillsammans med sitt band ”Shelly Ravid & one drop back beat”) och ”Second class citizens”. För mer info om hennes musik klicka här! Gilla henne på Facebook och ladda ner henne i iTunes.

Ni hittar vår podcast i iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt. Gå också in och gilla vår Facebooksida – här!

Klicka på bilden för att lyssna direkt!

Trevlig helg!

Och GRATTIS till alla studenter!

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s