Värsta skådisen yao.

Hey hopp allihopa!

Min andra vecka i Israel tog jag tåget från Rehovot in till Tel Aviv för att träffa en improvisationsgrupp jag hade hittat på Facebook (!) 2 månader tidigare. Det visade sej vara en helt fantastisk grupp som jag sedan dess träffar regelbundet varje tisdagkväll och kör olika improvisationsövningar med. En grupp som genererat i en hel del nya vänner och möten. Ett av dem har lett till att jag nu är med i föreningen The Stage här i Tel Aviv. En organisation väldigt lik Scenkonst Uppsala Uppsala, som jag var medlem i drygt 7 år. The Stage har bara funnits i ca 1,5 år men har redan lyckats åstadkomma mästerverk i den här stan. Från stora produktioner till mindre open mic-kvällar & 8-veckors workhops. Jag är i huvudsak med i marketing-gruppen och min första stora uppgift var att, tillsammans med några till, skapa en promotionvideo för de kommande workshops som allmänheten har att välja på denna höst.

Klicka på bilden om ni vill se den!

bild

/Keren

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s