Bröllopsfotograf?

Detta bildspel kräver JavaScript.


Ett återkommande ämne i bloggen framöver kommer såklart vara nästa års bröllop. Inte vems som helst, utan mitt! Och Eriks.

Bland alla val vi kommer att behöva göra inför denna dag så är det svåraste såklart vilken fotograf vi ska anlita. Eftersom jag själv plåtat alla bröllop jag varit på så har jag lixom ingen koll. Däremot är jag rätt bestämd när det gäller bildspråket.
Tips mottages gärna!

Bilderna ovan tog jag i Skåne förra sommaren.

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bröllopsfotograf?

  1. AnnaCarin skriver:

    Åh svår fråga! Tänk att man känner så in i ballongen med fotografer men ingen bröllopsfotograf. Eller en men han är engelsman, iof jättebra men det kan nog bli väl dyrt. Kul med bröllopsfest! =) Det här bröllopet hade ett fint tema tycker jag: https://www.facebook.com/thecircuswedding?ref=ts&fref=ts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s