The Stage.

Den senaste månaden har jag jobbat väldigt mycket ideellt för teaterföreningen ”The Stage” här i Tel Aviv. I somras var jag med som regiassistent i en av sex korta komedipjäser som de satte upp, och när vi nu blev inbjudna av självaste Stadshuset här i stan att göra om hela balunsen så fick jag axla rollen som medproducent för hela eventet. Mycket tid har gått åt marknadsföring, Facebook-uppdateringar och skapande av flyers. Något jag insett är riktigt riktigt roligt!

(Ska nog fråga Frida nästa gång vi pratar hur jag kan bli lika ‘skillad’ som henne vad gäller grafisk design…)

Denna trailer, t.ex, har JAG gjort! 🙂

Flyer för gårdagens event:

flyer to hand out

Allt gick bra. Publikplatserna fylldes till max. Skådisarna var på topp. Utsikten från 12:e våningen var spektakulär. Glaset bubbel efteråt smakade gott.

Idag känner jag dock den så välkända ”post-föreställnings-ångesten” smyga på…

Det känns lite tomt, ska erkännas.

Vadå liksom? Ska jag återgå till att skopa glass och servera Americano’s nu eller?

Ja tydligen.

unnamed

/Keren

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s