Podcast nr 48 ”She’s back & God Jul!”

avsnitt48

Keren har precis kommit hem på julvisit och äntligen befinner vi oss i samma land, i samma stad, i samma lägenhet – och i samma säng! Med endast en mick och utan hörlurar. Vi dricker 40%-ig glögg, äter glutenfria pepparkakor och livet känns allmänt lyxigt!

Vi recenserar Musikhjälpen, redovisar kassan och blir varma i själen av all kärlek som spridits i stan de senaste veckorna.

Vi blir privata och frågar oss hur man hanterar att komma tillbaka till en stad och ett liv som verkar ha stannat upp medan man själv utvecklats enormt och tagit nya steg? Och hur det känns att bara ha 3 dagar kvar på jobbet innan en lååång tjänstledighet pga studier?

Detta avsnitt knyter ihop säcken på ett spännande och roligt podd-halvår där vi bör klappa oss själva på axeln för väl utförda ”Skype-inspelningar”. Inga nyårlöften ges, inte heller siar vi om framtiden, men däremot VISIONERAR vi; kommer Keren att hitta sitt kall i livet och kommer Frida kunna nöja sig med ”bara” ett bröllop som projekt det kommande året?

”To be or not to be…?”

Ja det är frågan det.

Ni hittar vår podcast i iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt. Gå också in och gilla vår Facebooksida – här!

God Jul & Gott Nytt År!

Vi ses 2015…

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s