Hejdå 2014 – Hej 2015.

Efter varje nyår känns det lite som att man fått en ny chans. Att göra det där som man tänkte att man skulle ha gjort året innan, hinna med allt som man inte avsatte tid för, rätta alla fel, och så vidare…

Men sen är det ju det där att man innerst inne vet om att ”om bara” 12 månader så kommer ett nytt nyår och ytterligare en chans till förbättring. Den undermedvetna tanken gör att tidsoptimister som jag gärna skjuter upp allting.

Men jag vill verkligen nyårslöftar mej själv att under år 2015;

* ta det här med kost och träning på allvar. Jag bor numera i ett land med fantastisk mat och med klimat för utomhusaktiviteter året om. Det finns inga ursäkter längre.

* aktivt komma underfund med vad för slags karriärsval jag bör/vill göra. Skola om mej kanske? Ta en kurs? Få nåt på papper?

* bli medvetet förälskad. Inte falla för första bästa som visar intresse för att jag så innerligt vill skaffa barn å familj, utan coola ner och känna efter vad JAG vill och om människan i fråga passar MEJ och in i MITT liv.

Det känns klyschigt och passé på nå vis – men jag tror verkligen att 2015 är just MITT år.

Jag kickar igång året med en stor (försenad) 30-års fest tillsammans med alla mina nära å kära!

Bilder från nyårsafton…

IMG_0350FullSizeRender 4FullSizeRender 5FullSizeRender 6FullSizeRender 7FullSizeRender 8

Gott nytt år på er alla! ❤

/Keren

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s