Podcast nr 49 ”Festen!”

avsnitt49

Julen är över, det nya året har ringts in och den stora FESTEN har precis varit. Kerens försenade 30-års fest. Temat var cirkus och samtliga deltagare gick in hårt för att vinna såväl maskeraden som frågesporten och charadern.

Frida berättar om när hennes knä hoppade ur led alldeles innan jul och hur hon nu med sorg i hjärtat får ge upp ännu en skidsäsong. Keren peppar sig själv i att fortsättningsvis bli medvetet förälskad och sätta sig själv i första rummet.

Vi pratar 2015 och Frida fastslår att det nog blir ett rätt så lugnt och tryggt år då ”inget spektakulärt händer”. Keren å andra sidan menar att en hel del okänd mark är påväg att bestigas då hon drar tillbaka till Israel i ett halvår till, samtidigt som Frida tar tjänstledigt för att helt byta karriär…

Det är knappt två dagar kvar tills Frida åker på semester till Jordanien med Harry och Erik, och flygångesten såväl som ”hur underhåller man en 16-månaders unge på ett 5-timmars flyg”-stressen pockar på rejält. Keren funderar på vad hon ska bli när hon blir stor och vilka vägar hon borde ta för att komma dit.

Ja, ni hör ju själva – det är en kompott av känslor i veckans avsnitt!

Ni hittar vår podcast i iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt. Gå också in och gilla vår Facebooksida – här!

IN å LYSSNA MED ER!

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s