Check! Check! Check!

En sån där dag. En sån där ”ta tjuren vid hornen” dag. En sån där dag en önskar slippa. Men som är så sjukt härlig att nu ha bakom sig.
En sån dag har jag haft idag.

Första tandläkarbesöket på över fyra år. Råångest över att någon ska in och skrapa med vassa verktyg i hålen som mina tänder fått dras med efter totalt utebliven tandtrådning.
Det visade sig att jag inte hade något hål. Och att priset endast var 300 kr.
Det jobbigaste med besöket var istället var när jag gick förbi en gammal tant och hennes barnbarn i trappen. Hon sa till pojken ”släpp fram damen.”
Och ja, damen var alltså jag. Kul.

När jag ändå höll på att laga mig själv gick jag till min sjukgymnast. Fick nya rörelser att träna för mitt knä. Mina lår kommer bli starkast ever!

Fixade ett ”om Harry blir sjuk på resan kit” på apoteket innan jag drog till jobbet för att jobba mina sista timmar på mycket, mycket länge.

Det kändes inte konstigt alls, faktiskt. Kanske för att jag vet att jag inte klippt bandet helt. Jag är ju trots allt bara tjänstledig. Jag är kvar i stan. Jag kanske till och med inser att gräset inte är grönare osv osv.

Känns som att tre sjukt tunga stenar nu släppts i backen och att det endast är en kvar.
Den sista, som vi kan kalla resfeber, är inte vacker alls. Den är ful och tung och rätt hemsk att ha att göra med. Men nu är det bara timmar kvar. Om ett dygn sover jag förhoppningsvis gott i en hotellsäng i Jordanien.

/Frida

Dagens outfit:

sko

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s