Öde strand.

Vi har tydligen prickat in den kallaste veckan på 100 (!) år. Viss källkritik kan behövas där. Men ni hajar. Solen värmer, men den har så att säga lyst med sin frånvaro mest hela tiden.
Harry har ju inget att jämföra med så han är mest bara exalterad över att ha världens största sandlåda för sig själv, även kallad hotellets privata strand.

Vi bor i stan och går ut och äter lunch och middag. Lördagkvällen var den enda kvällen då vi inte var helt ensamma i en restaurang utan lokalbefolkningen var ute för att fira helgen. Vi ser inga turister, knappt några människor alls faktiskt.

Det är en ganska märklig känsla. Däremot är de som jobbar på hotellet och i restaurangerna väldigt vänliga. Alltid trevliga och aldrig för mycket. Förutom kanske de som gärna tar en tugga av Harrys kinder. Men det är av kärlek, så det är ok.

Imorgon har vi bokat taxi till Petra. 2 timmars färd upp i bergen. Det spås vara 6 grader där då. Hehe. Tack B för att du hjälpe mig att packa 😉
Allt har gått så bra med Harry under resan så vi känner att vi vågar oss på detta trots att internet avråder barnvagn och ja, barn överhuvudtaget. Men men, vi är redo för nästa äventyr.

/Frida

2015/01/img_2746.jpg

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s