Nu börjar det!

Idag var min första studiedag. Är borde jag nog skriva, för jag planerar att läsa en hel del innan jag somnar.
Men iaf. Jag har hunnit med hur mycket som helst! Hängt med Erik och Harry på Öppna förskolan, lånat en bok på bibblan, simmat 1 km samt läst en pdf inför nästa vecka.

Terminen har alltså börjat, men jag såg igår att två av tre böcker som jag ska ha läst innan måndag, inte finns att låna. Så jag har beställt dom och hoppas innerligt att de hinner komma innan helgen. Den tredje ska jag plöja nu!
Ger mig själv iaf ett G denna första dag. (redan innan jag öppnat boken) Inställningen är halva grejen, visst?

/Frida

2015/01/img_2936.jpg

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu börjar det!

  1. Kajsa skriver:

    Jag lärde mig ganska snabbt under min utbildning att man aldrig behövde läsa en bok från pärm till pärm. Efter föreläsningar och seminarier såg man vilka delar lärarna tyckte var viktiga och kunde läsa enbart det. Men det var min utbildning det. Behöver inte alls vara så på din. Men man lär sig att hitta genvägar rätt snabbt 🙂

    • uppsalasfinest skriver:

      Tack Kajsa! Jag är nog sämst på att fatta vad som är viktigt och inte. Tokrädd för att missa saker. Det blir nog min största utmaning, att försöka bli lite cool 😉 O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s