Podcast nr 50 ”Det nya livet”

avsnitt50 Podcast nr 50! *trummor och konfetti* Jubileumspodd och allt! Vi har tagit stormsteg in i det nya året. Frida har börjat plugga, även om hon bara läst 17 sidor i en bok och undrar hur man egentligen bör bete sig. Kanske är häng på öppna förskolan och IKEA inte vinnande i längden? Hon har också överlevt Jordanien, flygrädslan är som bortblåst för tillfället och hon smider redan planer inför nästa resa. Keren har också kommit hem, till Israel. Hon är mitt i en lite knivig situation i den nya relationen och ber om hjälp! Hur gör man slut med någon man inte visste att man var tillsammans med? Som man trots allt bryr sig väldigt mycket om? Det är ett härligt avsnitt ni har framför er!

Ni hittar vår podcast i iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt.  För att lyssna direkt är det bara att klicka på bilden. Gå också in och gilla vår Facebooksida – här! Enjoy!

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s