Nätetikett och smileys.

Sitter på tåget mot Karlstad. Har sagt hejdå till familjen och tur är väl att jag har typ hundra saker i huvudet. Jag hinner lixom inte sakna så mycket. (ps. Det har gått tre timmar) Kanske är jag inte lika positiv imorgon.

Jag har medvetet gjort tågresan till en pluggresa. Läst allt jag ska ha läst till imorgon och känner mig ganska redo. Är mer orolig för att hitta hotellet, att gå upp i tid, hitta busshållplatsen, gå av på rätt ställe (det borde nog inte vara så himla svårt) att hitta till rätt sal och vara trygg i att väskan rymmer allt den bör den första dagen i skolan.

I en av pdf:erna på 24 sidor jag nyss läst har jag fått lära mig om nätetikett, eftersom jag kommer att kommunicera med mina klasskompisar via nätet. Det ska vara hyfs och det ska undvikas ironi.
Och såhär skriver man tydligen korrekta smileys till varandra 😉

smiley

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s