Dag 3.

Dessa dagar kan nog bäst liknas vid att köra i 120 på E4:an. Ibland ser du en vacker sjö eller en äng med idylliska kossor i periferin. Ibland swischar du förbi nåt du inte hinner uppfatta vad det var, kanske en död grävling eller nåt annat lite ruttet på vägkanten.

Jag läser två kurser parallellt och trots att vi ska ses två ggr till denna termin så får vi nästan alla uppgifter och föreläsningar redan denna vecka. Vi går mellan 8-19 utan middagsuppehåll och ni förstår att det inte finns plats för så mycket annat i hjärnan.
Jag har stängt av. Jag hinner inte sakna.
Innan jag har hunnit få i mig middag och förberett mig inför morgondagen är kl snart 22.

Men jag tycker det är helt ok. Jag välkomnar inte dötid när jag ändå är här. Ju mer jag gör denna vecka, desto mer tid får jag för dessa killar i nästa:

skypeharry

Slängkyss på Skype. Älskade unge.

/Frida

Ps. ÄLSKAR att Andreas Weise ser EXAKT ut som Kerens STORA kärlek Roger i vår klass på låg- och mellanstadiet ❤

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s