200 shekel för egen säng?

Just nu sitter jag i en taxi påväg från Jerusalem till Tel Aviv. Japp, du läste rätt, i en taxi.

Vi pratar inte mkt, jag å föraren, för jag har avsiktligt satt mej i baksätet och spelar sur. Otroligt omoget då det inte är hans fel att bussjävlarna slutat gå, jag vet.

Där stod jag plötsligt, efter att ha firat sista föreställningen med ”The Vagina Monologues”-ensemblen, ensam å övergiven (okej kanske inte riktigt så dramatiskt) på busstationen i Jerusalem. Två taxigubbar propsade på att jag skulle ta deras ”unika” och ”helt otroligt grymma” erbjudande av 200 nis, vilket är strax under 400 kr.
Vad fasen gör man liksom.

Jag övervägde i 10 långa minuter huruvida jag skulle kontakta nån från ensemblen, då flera av dom redan erbjudit mej att sova över, men ni vet den där känslan när man skulle kunna ge sin högra hand för å få vakna upp i sin egen säng. Den. Den fick mej att anta det ”exklusiva” erbjudandet och om 15 min borde jag vara hemma, vilket betyder att om 30 ligger jag i sängen.

Värt. Helt klart.

(Ska nog prata lite väder å vind med föraren ändå…)

IMG_0908-0

IMG_0913-0

IMG_0919

Ursäkta idominsalva, är torr runt näsan, men ville bara passa på att ge er lite kärlek! Det är ju trots allt ALLA HJÄRTANS DAG!

/Keren

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s