Podcast nr 52 ”Vaginor & terrordåd”

avsnitt52Keren är utarbetad och har glömt bort sig själv bland alla åtaganden. Frida har fått ställa om hela vårens schema och kan nu bara plugga 8 timmar i veckan istället för de planerade 40. Vi fasar att detta är priset vi får betala för att vi är rastlösa ja-sägare.

Vi avverkar konsumtionshetsen som folk stör sig på under alla hjärtans dag, och Keren känner sig oroad inför den romantiska framtiden när Frida kläcker ur sig att man ”kanske bara får 5 romantiska tillfällen per år”, i ett tappert försök att försvara denna högtid. First Aid Kit levererade men Kerens uppdrag om att skaffa en dejt – ja hur gick den egentligen?

Nyheter från omvärlden gör oss mörkrädda och vi konstaterar att man måste valt fel yrke om man som säkerthetsvakt låter sig provoceras av en 9-årig liten pojke.

Vart är världen påväg, och vart ska vi? Det är mycket nu. Som alltid.

Ni hittar vår podcast i iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt. För att lyssna direkt är det bara att klicka på bilden. Gå också in och gilla vår Facebooksida – här!

OBS – Missa inte Kerens smakprov från ‘The Vagina Monologues’ i slutet av podden!

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s