Skor CHECK!

zalando

Igår gjorde jag tre skoluppgifter som var beräknade på hela veckan, på tre timmar. Sjukt så effektiv jag är när jag får chansen att sitta koncentrerat. Kan hända jag jinxar detta nu, men alltså, en måste ju få vara glad över att vara smart!
Hehe.
Ok, men effektiv iaf.

Under ytan bubblar det dock likt kolsyra och en del av det kommer ut i veckans podd, i morgon. Andra saker får vänta lite.

Igår jag var jag mest bara förvirrad och ledsen över ett egentligen fantastiskt besked, och lyckades inte slappna av när jag fick en timme över på stan. Kände inte den vanliga lyckan då jag belönade mig med ett trepack nya trosor från Lindex. (nej, inga fler barn på G)

Idag däremot börjar pulsen gå ner och tanken på att ”jag kan inte göra mer än vad jag redan gjort. Det får bära eller brista” börjar sakta accepteras.
Det som är meningen sker.

Så idag kan jag med ett avslappnat knapptryck klicka hem SKORNA till höstens bröllop!
Spännande va?

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s