Lättad.

Vilken dag!

Vi har ÄNTLIGEN fått förskoleplats, från maj! Och inte vilken plats som helst, utan en som känns asbra! Föräldrakooperativ i en villa 800 m bort, eko-mat, utesömn och max 18 barn i hela villan. Annat än de närmare 100 barn som fanns på förra stället, där Harry inte fick nån lunch eftersom de glömt bort, och där 20 barn sov tillsammans i ett rum utan vuxen. 

Så himla skönt.

Och förutom det. Erik hittade sina borttappade nycklar och jag sålde precis en barnvagn för några tusen! 

Inatt somnar vi lättade. Och imorgon börjar ett nytt äventyr.

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lättad.

  1. AnnaCarin skriver:

    Åh skönt! Alltså nä fy vad de tycker att ens barn ska stå ut med. B går ju kommunalt (eller regionalt som det heter här) och om inte pedagogerna vore så HIMLA bra så hade jag sagt tack och hej. Maten är en katastrof, som tur var blir det då en sporre att äta 1000 x bättre hemma. Och när alla barn är på plats så är det 40 barn på två avdelningar som ju sitter mycket ihop. Förskolan är byggd för 30 barn, så det säger ju en del. Men som sagt var, båda han och jag älskar de som jobbar där och han var en mardröm att skola in, så byta känns som en olösning. Hoppas allt går fint den här gången! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s