Arla morgonstund?

imageFy sjutton!

Klockan ringde 04.10. Mellan oss i sängen låg en liten kille som under natten hostat så han kräkts. Jag smyger upp och gör mig halvt iordning. Den andra halvan får jag fixa till på vägen. Jag cyklar snabbt som attan, för att missa tåget finns inte på kartan. Framme på stationen inser jag att jag ska åka pendeln till Sthlm och inte ett bekvämt tåg. Jag som inte sovit under en resa de senaste 20 åren, inser att det inte kommer ske denna morgon heller. Kallt, ljusrörsbelysning och femtioelva stopp med hög röst i högtalarna. Det är ingen idé att kämpa emot. Kl 19 slutar min skoldag. Nu kör vi.

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s