På väg hem!Sitter på tåget från Karlstad med huvudet fullt av information. Information som jag snart måste börja bearbeta till kunskap i min hjärna.

Lyssnar på veckans podd och känner mig lugn i beslutet att lämna skeppet ett tag. Shelly kommer fixa detta galant, såklart.

Känner mig dock sällan som den supermänniska jag försöker intala mig att jag är. Det är mycket som ska göras i vår och strukturerad som jag är har jag sammanställt allt. Planering in i minsta detalj, det är jag det.

8 uppgifter på 9 dagar vigda åt studier (inkl påsk och helger). Om det kommer gå? Det vette katten. Men sen börjar Harry på förskola och jag kommer få lite fler dagar till terminens sista uppgifter. Det är bara att hålla ut. Klarar vi detta, då klarar vi nog allt!

Nu loggar jag ut och ser fram emot en fin helg med mitt barn och vänner från norr ❤️ 

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s