Podcast nr 59 ”I denna ljuva sommartid”

avsnitt59 Sommaren är här och någon efterlängtad gör comeback i podden!

I Sverige planerar vi midsommar och spekulerar kring hur många filtar vi behöver ha med till sommarstugan för att inte frysa ihjäl. I Israel är det största bekymret att inte kunna ha fläkten på när vi spelar in podd för att det är så vaaaarmt. Avsnitt 59 bjuder även på en segrande tjej som klarat av den mastigaste våren i mannaminne och nu firar sitt sommarlov. I andra änden av världen sitter en tjej med bultande hjärta (fortfarande!) men vars tillvaro plötsligt vänts upp och ner av en helt annan orsak.

Det är ett fullspäckat avsnitt ni har framför er med både hjärta, smärta och planerande av att börja planera ett bröllop!

Ni hittar vår podcast i iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt. För att lyssna direkt är det bara att klicka på bilden. Gå också in och gilla vår Facebook – här!

Glad midsommar!

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s