Lastbilsungen.

Jag och Harry är ensamma uppe i Hassela. Ja inte helt ensamma såklart då både föräldrar och syskon är här, men Erik är hemma i Uppsala och jobbar. 

Att ha eget ansvar för sitt barn är energikrävande. Gång på gång sköljer beundran över ensamstående föräldrar över mig och jag är djupt imponerad över hur de orkar. 

Harry är på toppenhumör och sover hela natten så jag ska inte klaga på det. Men att springa runt runt och jaga honom tills han kiknar av skratt, ja det är både fantastiskt roligt och smått energikrävande. Jag har svårt för att hänge mig till hans lekar från morgon till kväll så jag gör honom delaktig i sånt som ger mig energi. Som tex att möblera om de ca 80 kvm som utgör loftet. Övertala min far om att flytta upp deras dubbelsäng och låta dom ligga på golvet i sitt sovrum en vecka i väntan på en ny säng. Hehe. Det är den bästa gåvan jag har, övertalningsförmågan. 

Harry gillar också att möblera om, att springa ute på vinden och leta saker. Vinden som är som en enda stor loppis, där ingenting kostar mer än just de bästa argumenten.

Och när han lessnar på mig. Ja då går vi ut och sätter oss i lastbilen en stund så är dagen räddad.

/Frida

  

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lastbilsungen.

  1. AnnaCarin skriver:

    Det gör dom inte.. *går i väggen*. Skapar nya strategier. Göllig onge! =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s