Det där om semester.

Erik är åter hemma och jobbar medan jag och barnet hänger uppe i Hälsingland. Idylliskt och avlastande kan en ju tro, men i själva verket har de senaste dagarna varit hyfsat kaosartade. Hela kraftstationen har varit full av mina syskon och en barnaskara som växer. Till gården hör både vandrarhem och café så det är alltid folk här på somrarna.

Igår kom dagen till ära ett lastbil med beställda varor från Ikea. Mamma lämnade caféet till syrran som hade en bebis på armen. När jag kommer ner sitter bebisen i famnen på en tysk turist, äggklockan ringer för att blåbärspajen är slut, en fyraåring står och bakar och min soon to be tvååring har valt att ösa ut allt diskvatten han varit sysselsatt med en stund, på golvet. En rätt talande syn för hur dagarna varit här uppe.

Lägg sen till att avloppet i köket slutade fungera och att åtta vuxna och tre barn i ett dygn inte fått spola vatten i köket. Och att gårdagens nattning sedan var klar först 21.45. Ja då har ni min semester i ett nötskal.

Mvh, trött mamma

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s