Podcast nr 60 ”Haru mens eller?”

avsnitt60Bilden är lånad av Lady Dahmer, som ni kan läsa mer om här!

JUBILEUMSPODD – nr 60!! Helt otroligt! Wiihoooo! Grattis till oss!

I veckans podd snackar vi mens!

Något vi tycker att det snackas alldeles för lite om. Och då menar vi inte alla skämt som ständigt dras om hormonstinna kvinnor som inte kan bete sig, om män som inte får ligga på en vecka eller måste hålla sig i skinnet för att inte få en spark mellan bena’.

Vi menar mens i sin renaste och skäraste form. Och all den smärta den medför. Både fysisk, men inte minst psykisk. Att i 1-2 veckor i månaden åka emotionell bergochdalbana, ta 6 Ipren om dagen för att stå ut med de extrema smärtorna, ha yrsel samt tappa mängder av blod, och samtidigt förväntas gå till jobbet och låtsas som ingenting.

För att inte tala om alla de extra utgifter som mensen innebär; tamponger, bindor, värktabletter, vetekuddar, menskoppar, järntabletter, p-piller, p-stavar, etc., osv.

Tänk om allt detta vore gratis, och om du kunde stanna hemma från jobbet de allra jobbigaste dagarna av din mens, utan att förlora din lön.

Vi är ! Är ni?

Ni hittar vår podcast i iTunes och i podcastappen där ni kan prenumerera om ni vill vara säkra på att inte missa något avsnitt. För att lyssna direkt är det bara att klicka på bilden. Gå också in och gilla vår Facebook – här!

Trevlig lyssning & trevlig sommarvecka!

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s