Endorfinkick.

Hatar, HATAR, när jag är nere och får rådet att gå och träna. Alltså, vem vill byta om, cykla tre km, gå på en timmes pass bland en hög vältränade människor, cykla hem samma tre km, duscha och inse att hela kvällen är borta?

Men jag veeeet ju. Att det är extremt få gånger jag ångrar mig efteråt. Och just nu känner jag hur styrkan byggs upp igen och jag är pepp på att fortsätta träna. För dessa endorfinkickar finns det inga piller för.

/Frida

  
På 4H Årsta tidigare idag.

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s