Barnfritt.

Igår firade vi den efterlängtade starten av Eriks semester med Tapas i Botaniska. Vi har fina vänner som ställer upp som både barnvakt och chaufför när vi äntligen får lite tid för varandra. För det är jag enormt tacksam. Tacksam var vi också imorse när vi blev väckta först kl 8 av en glad gosse som kom in i vårt rum. Kanske det allra bästa med att ha bytt från spjälsäng till vanlig säng; han kommer in av sig själv och slipper sitta och ropa på oss tills vi vaknar. Och våra uppvak blir lite mildare än att på en sekund kasta sig upp för att hämta honom.

/Frida

  

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s