Allt går inte att planera.

Det är ju såklart mycket som ska klaffa på ens bröllopsdag. Jag är oroligt lugn. Ja, lixom stressad över att jag inte stressar. Sjukt onödigt, jag vet. Är mest orolig över att Harry ska få magsjuka och att vi blir smittade, alternativt att endast han är sjuk och vi inte längre har någon barnvakt under kvällen. Vem vill vara barnvakt åt en kräkande unge lixom? Och vem har hjärta att lämna bort sitt barn som är sjukt? Men som sagt, detta kan vi inte styra över och därför oroar jag mig (knappt) över det heller. En annan sak som jag inte kan styra är min mens. Ni som hört de två senaste poddarna kan ju allt om våra menscyklar nu. 

  
Enligt mens-appen så borde det iaf gå bra. Jag slipper både blöda och ägglossnings-pms. Puh.

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s