Delsbo.

Det tog sin tid, men nu har den infunnit sig. Friden. Känslan av semester. Vi är barnvakt i helgen åt Harrys tre dar äldre polare. I utbyte bor vi i barnets föräldrars sommarhus. Kanske det bästa huset jag vet. Med Dellen utanför fönstrena och ett hus fyllt med precis alla bekvämligheter. Det är tredje gången på ett halvår som vi sover här och det säger nog en del. Och barnvakteriet? Det har gått som en dans. De är totalsynkade i mat, sömn och t o m bajsning. Så det är mer känslan av att ha en till Harry än ett nytt, extra barn. Ingen gråt utan bara lek, lek, lek. Älskar den här helgen.

/Frida

  

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s