Idre.

Vi har bytt Hälsingland mot Dalarna och fjällen i Idre. I skrivande stund ligger jag och kollar på WHS i en skinnsoffa med en fleecepläd över mig. Stugliv it is. (Har lixom aldrig fattat det där med skinnsoffor…) Vi har isf hyrt en stuga och gör dagsutflykter med Barret. Vi tänker 9 km och det blir 4. Han ratar bärstolen och vi går, hoppar, bär i hans takt helt enkelt. Jag har ingen mottagning förutom på nån random sten i skogen här och där. Därför tjuvar jag nu på Eriks nät och känner mig som en tonåring som ber om lösenord, hehe. Men förutom fiske, vandring och bastu har jag klippt veckans podd som jag gissar kommer ut på torsdag eller fredag! Håll utkik 🙂

/Frida  

    
    
   

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s