På en myr.

Här sitter jag på en myr och har äntligen lite uppkoppling! Känns som att denna känsla av tacksamhet över att äntligen få lite 3G eller 4G gör att jag tar varje tillfälle att blogga. Och i ärlighetens namn… jag sitter som sagt på en MYR. Harry sover, Erik fiskar och jag har plockat hjortron. Men nu är lilla hinken full, jag vilar på en trästam och upptäcker 4G. Halleluja! 

Älskar kontrasterna i dessa inlägg, när Keren ÄNTLIGEN uppdaterar från den 40-gradiga värmen. Och jag passar på att ta några extra spray med myggmedlet.

Däremot är jag öppet skeptiskt mot den ev HUNDEN. Men men, what ever makes her happy ❤️. 

   
 

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s