Hunden. 

Nu har hon kommit och vi har spenderat vår första natt tillsammans. Jag inledde natten med att göra det första misstaget; tillåta henne att sova i min säng. Mysigt tänkte jag. ASmysigt tänkte hon. Vaknade runt 04-snåret och insåg att jag inte kunde röra mej som jag ville då hon hela tiden ville ligga klistrad mot mej. 

Så vid fyrasnåret på natten fann jag mej själv googlandes ”How to raise a Labrador puppy”, ”How to make your puppy pee outside”, ”How much should a Labrador puppy eat” och ”How big does a Labrador get”… 

Det känns som om jag precis förlöst ett barn och sakta men säkert börjar inse att hon är mitt ansvar nu och förevigt i resten av hennes liv! En något överväldigande känsla. 

Men. Hon är glad, social, älskar allt och alla, nyfiken, mysig, söt och fantastisk! 

Måste bara få henne att kissa också när vi tar entimmespromenader i ottan…

PS. Tips å råd mottages tacksamt!! DS.

/Keren

   
    
   

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s