Bordsplacering. 

Jag har en ganska brokig umgängeskrets. Här i Uppsala är vi ett enda stort gäng, men i livet innan, där hade jag bästisar åt lite olika håll. Att göra en bordsplacering till ett bröllop är därför inte helt lätt. Den frikyrkliga familjen, fotbollsspelarna, de som inte pratar svenska, de som helst inte pratar annat än svenska, gamla barndomsvänner och de allra nyaste vännerna, alla ska de samlas och vissa har kanske inget mer gemensamt än att de känner oss på nåt sätt. 

Jag har varit ganska bra på att blanda mina vänner tidigare, men det innebär också att ”den har varit med den, den går absolut inte ihop med den” etc etc. 

Det är tråkigt när vi får till ett perfekt bord, och sen ser att de som blir kvar inte alls kommer funka tillsammans. Nej då får man safea lite. Jag tror att vi kommer få till en rätt hyfsad bordsplacering trots allt. Den blir iaf snygg.

/Frida

  

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s