Inskolningsvecka.

Idag är vardagen tillbaka, äntligen. Har förstått att det är fler än jag som är lite slitna efter två månader med en soon to be tvååring. Jag lämnade på förskolan idag, med tanke att jag kanske skulle vara där hela dagen, kanske hela veckan. Det var ju så länge sedan? Men det tog 10 min innan vi pussades hejdå. Eftersom jag har lite jour och är redo att dra dit om de skulle ringa håller jag mig hemma. Och jag har sytt, sytt, sytt. Klänningen som jag planerat ska vara klar innan veckan är slut, kan i denna takt bli klar redan imorgon! Känns sjukt bra att kunna bocka av bröllopsklänningen!

/Frida

  

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s