Fransarna!

Det fina med bröllop är att en kan övertyga sig själv, och sin sambo, att det ör ok att unna sig saker. ”Det händer ju bara eeeeeen gång” och ”jag behöver ju inte köpa en klänning” är argument som nog snart inte biter längre.

Idag var det iaf dags för mig att äntligen testa att göra en fransförlängning! Jag kommer sminka mig själv på bröllopet, precis som jag gör varje dag. Men mina väldigt ihoptryckta ögon vill jag gärna ge ett litet lyft. Och när skulle vara mer passande?

Så idag har jag legat och blundat i två timmar på en brits i Storvreta. Det gick hyfsat bra, förutom mina tvångstankar som ville att jag skulle tjuvkika ibland. Men ingen fara på taket, mest lite svid i ögonen. Och nu, nu känns det prima! Nu ska de torka i ett dygn och imorgon får jag borsta till dem lite så de strån som nu spretar åt olika håll tyr sig till gruppen.

/Frida

  

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s