Jag är kär.

Jag är kär. Galet kär. Jag har en person vid min sida som ger mej fjärilar i magen och får min puls att rusa. För första gången i mitt liv känns allt väldigt sunt och hälsosamt. Vi tar det i vår egen takt, vi uppskattar våra stunder tillsammans och vi drar åt samma håll. GUD vad skönt det är att dra åt samma håll! Hade glömt hur härligt det känns. Jag ser fram emot att upptäcka världen med den här mannen. 

Den 2:a sept börjar vi med Sverige. 

❤️

/Keren

 

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag är kär.

  1. Britta skriver:

    Åh, vad det värmer i hjärtat att läsa detta! Fantastiskt, Keren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s