Sovmorgon till 21:00?

Just nu sitter jag barnvakt åt min kusins lilla bäbis Yuval. Har haft en helt fri dag i övrigt, och i vanlig ordning inleddes den med panik över att jag inte hade något att göra. Efter att ha tagit några djupa andetag lugnade jag ner mig och insåg att jag inte borde slösa bort denna dag utan ta tillfället i akt att göra en massa nyttiga saker. Så jag drog iväg till ett café några kvarter bort och satte mig för bröllopsplanera. Japp, det är inte bara Frida som planerar och förbereder inför sitt bröllop, även toastmastern har en hel del att stå i. Kul grejer dock! Idéerna flödar och kreativiteten är på topp!

Två veckor kvar tills jag kommer till Sverige!

/Keren

image1

FullSizeRender

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s