Budapest.

Vi har precis kommit hem från vårt korta, men innehållsrika resa till Budapest. Den innehöll både ett femstjärnigt lyxhotell, besök på Zoo och ett gammal badhus, en hel del mat och ännu mer dryck.

Vi har gått igenom den vackra staden och besökte även centralstationen som de senaste veckorna varit en plats för tusentals flyktingar. Idag är alla gränser stängda för flyktingar att ens komma in i landet, och endast några fanns kvar på stationen. Vi pratade med hjälporganisationen på plats, blev filmade av fransk TV och fick höra att de just nu har allt de behöver i form av tält, mat och kläder. Det som fattas är pengar till tågbiljetter. Vi gav ett bidrag och hoppas det kan hjälpa.

En väldigt splittrad känsla i kroppen när vi lämnade Budapest, men trots det en väldigt fin resa. Finast av allt var dock att möta vår son på Arlanda som nu kan säga fem ords meningar som ”Mamma pappa flyga stor flygplan”.

bron

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s