På ny mark.

  
Keren börjar nytt jobb och jag har precis haft min första dag på min praktik/vfu. Det är första gången jag är i en skola som lärare. Trots att jag fortfarande är elev. Knepig känsla det där, att vara mittemellan. Men första dagen får helt klart godkänt, mitt största problem är att hitta på andra sidan stan. Imorgon är tanken att jag ska cykla, hitta och lyckas komma i tid. Ni som lyssnat på Bröllopspodden har ju hört om Kerens lokalsinne… mitt är i nästan samma klass.

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s