Sorgen som vi känner.

Jag var på skolan idag när SR-appen började skicka notiser om en ”extrasändning pga…” Och sen hann jag inte läsa mer. Jag hade ju lektion. Tre gånger tryckte jag bort notisen innan en annan lärare plötsligt berättar om knivmannen i Trollhättan. Och jag, jag känner mig bara tom. Så himla ledsen. Och tom.

/Frida

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s