Fel fokus.

Igår skedde ännu ett terrordåd i Jerusalem. Två pojkar i åldrarna 11 och 13, beväpnade med kniv och sax, gick till attack mot en säkerhetsvakt på pendeln i centrala Jerusalem.

Se händelsen här;

Såhär ”notiseras” det i Aftonbladet;

unnamed

”Jaha?” Kanske ni tänker. ”Vad vill du ha sagt?”

Jo, det jag vill ha sagt är att två pojkar – BARN på 11 och 13 år – sätter sej på ett tåg, beväpnade med kniv och sax, med intentionen att döda – och istället för att bli helt jävla BLOWN AWAY över hur detta kan hända och hur UPPRÖRANDE det är att dessa små pojkar blivit så pass hjärntvättade av sin omvärld att de är kapabla till att genomföra detta dåd, så skriver vi ner några ynka rader om hur den ena pojken skadades svårt och hur vakten skadades lätt. ”Snipp snapp snut, så var sagan slut…”

Vart är engagemanget och ifrågasättandet av en barnuppfostran som gått helt åt jävla fanders?! Var är nolltoleransen från Västvärldens håll? Var är demokratin? Vart fan är alla ni som blir upprörda över döda mänskliga sköldar? Om barn i så tidig ålder är kapabla att uträtta dessa hemskheter, utan en enda tanke på att deras liv nu och för evigt är förstörda (om de inte redan skjutits till döds) – VAD HAR VI DÅ ATT VÄNTA I FRAMTIDEN?!

Hur kan detta inte vara en större fråga?

Jag förstår verkligen inte.

/Keren

Det här inlägget postades i podcast. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s